Sancho: «Han passat 3 mesos des que l’anterior director va agafar una exedència i encara no s’ha citat a cap de les persones de la borssa»

Compromís ha mostrat la seua preocupació per la situació de la banda de música municipal de Castelló. El regidor de la formació, Pau Sancho, ha explicat que a primers de setembre, l’actual director va agafar una excedència que durarà dos anys i ha estat suplit temporalment per al subdirector de la banda.

Sancho ha declarat que la preocupació de Compromís ve «perquè tres mesos després encara no s’ha citat a ningú de les persones que formen la borsa de directors i directores que són qui ha de suplir aquesta excedència».

Compromís ha preguntat en comissió per aquesta situació i es troba a l’espera de la resposta del govern. «Volem que aquesta situació es resolgue el més prompte possible i així no es perjudique a la banda municipal de Castelló», ha finalitzat el regidor.