Ignasi Garcia: «És un despropòsit que la dreta tanque un servei públic tan necessari per a la gent jove i tan profitós per als propis barris».

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha anunciat que han presentat una moció per al pròxim plenari exigint al govern que mantingue els convenis i no tanque els centres de participació per a joves, oberts a la ciutat des de l’any 2019. Els quatre centres de participació juvenil, ubicats als carrers Benàrab a la zona centre, Vicent Altava al nord, Riu Sènia al sud i Joaquim Garcia Girona al Raval Universitari, són espais d’educació en la participació i d’educació en valors en el temps lliure.

Garcia ha declarat que «el Partit Popular pretén tancar quatre centres on els joves de 12 a 17 anys, de manera autoorganitzada, de manera autogestionada, corresponsabilitzant-se, creen el seu propi ser alternatiu al consum». «No té trellat que el Begoña Carrasco vulga perdonar 300.000 euros a la gent que compra i ven pisos mentre no n’hi ha 80.000 euros per a mantenir oberts els centres juvenils a la Ciutat de Castelló».

Els tres regidors de Compromís a l’Ajuntament han donat suport a la campanya de recollida de signatures impulsada pels joves dels centres, disponible a partir del dilluns 16 a partir de les 16 hores als 4 centres de la ciutat de Castelló.