Pau Sancho: «Des de les administracions hem de donar suport i hem d’estar al costat de les entitats que aporten i generen tant de valor a la societat».

Els regidors de Compromís a l’ajuntament de Catelló, Vera Bou i Pau Sancho, han mantingut una reunió amb el president de PATIM, José Francisco López i Segarra i la secretària de l’organització, Inmaculada Galmés, en la qual també ha participat David Guardiola com a portaveu de la formació en la Diputació de Castelló.

Compromís ha recollit les preocupacions i necessitats de l’entitat respecte amb l’administració local. Segons ha declarat Pau Sancho, «Patim han sigut clars i han mostrat la necessitat que tenen que existisquen persones voluntàries que donen suport a l’entitat». «Han demanat que els esforços del govern municipal es concentren en la posada en marxa d’un programa que facilite el voluntariat». Sancho ha recordat que «una vegada més, una altra de les promeses de Begoña Carrasco ara sembla que ha quedat en lletra morta».

La formació s’ha compromés a portar al pròxim ple una moció per a exigir a l’Ajuntament la posada en marxa d’un programa de voluntariat que facilite la seua labor a a entitats del tercer sector com ho és Patim. «Associacions com Patim realitzen una labor fonamental i les administracions hem d’oferir el nostre suport», ha finalitzat Sancho.