Garcia: «Mentre el govern municipal diu que obrirà el Rex, el PP a les Corts vota en contra a una esmena de Compromís per a adquirir-lo»

Compromís per Castelló, a través del seu portaveu a l’ajuntament, Ignasi Garcia, ha defensat la necessitat que l’Ajuntament adquirisca el Cinema Rex i el convertisca en una nova instal·lació cultural per a la ciutat. Garcia ha recordat que, si bé en un principi, això no era possible per qüestions legals, «ens alegra que ara el Partit Popular estiga considerant aquesta possibilitat». No obstant això, ha assenyalat el portaveu, és crucial «que la senyora Carrasco no enganye ningú». Segons ha recordat Garcia, Carrasco no va fer res perquè l’Ajuntament participara en la subhasta per adquirir-lo al setembre. A més, ha afegit Garcia, en aquest moment, els dirigents del PP a València estan votant en contra que la Generalitat Valenciana col·labore en la compra d’aquesta instal·lació tan necessària per a la cultura de la nostra ciutat.

El portaveu ha destacat la importància de la transparència en aquest procés: «Valorem positivament que el Partit Popular ara estiga considerant l’adquisició del Cinema Rex, és una inversió que Compromís hem defensat des del principi». No obstant això, Garcia s’ha referit al fet que és vital que la senyora Carrasco i el PP siguen transparents sobre les seues intencions reals. «No volem que la ciutadania siga enganyada per declaracions que no es traduïsquen en accions concretes».

Garcia també va fer èmfasi en la necessitat de col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat Valenciana per fer possible aquesta adquisició. «És un projecte ambiciós que requerirà la participació de totes dues institucions. No obstant això, és essencial que la Generalitat mostre un compromís clar i mostre el seu suport a aquesta iniciativa. La cultura és un pilar fonamental per al desenvolupament de la nostra ciutat, i aquesta adquisició pot marcar la diferència».