Garcia: «La senyora Carrasco pensa que està per damunt de la llei i vol tornar a l’època de les inauguracions de Carlos Fabra»

Castelló de la Plana, 14 de decembre de 2023

Ignasi Garcia, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha criticat durament al Partit Popular i a l’alcaldessa, la senyora Carrasco, per la qual cosa considera una infracció flagrant de la llei en relació amb esdeveniments d’inauguració i corts de cinta.

Garcia ha expressat la seua preocupació per la convocatòria de dues inauguracions que, segons ell, representen un clar intent d’utilitzar les institucions per a fins partidistes i van en contra de la llei valenciana de publicitat institucional. «La senyora Carrasco i el Partit Popular semblen obstinats a continuar incomplint la llei pel que fa a inauguracions i corts de cinta. Estan convocant esdeveniments de la vella escola que constitueixen un abús de les institucions per al seu propi benefici polític», va declarar Garcia.

El portaveu de Compromís va fer referència a l’article 5 de la llei valenciana de publicitat institucional, que prohibeix explícitament els actes de posades de primeres pedres, inauguracions o altres similars relacionats amb l’inici de la construcció d’obres finançades amb fons públics. «La senyora Carrasco pensa que està per damunt de la llei i vol tornar a l’època de les inauguracions de Carlos Fabra, que tant de desprestigi va causar i que va portar a la creació d’aquesta llei. Per culpa del PP, teníem la ciutat plena de plaques d’inauguracions en honor a corruptes i lladres que vam haver de llevar», va agregar Garcia.

Garcia assegura que en la convocatòria del govern als mitjans de comunicació han anunciat la inauguració i el tall de cinta del Centre Sènior de Vida Activa i Saludable al Carrer Antonio Maura. Aquest anunci, segons Garcia, va en contra de la llei i representa una violació clara de la normatives establida. «El PP està cometent una falta ètica i legal en organitzar aquests esdeveniments, i volem recordar-los que la llei està per a ser respectada per tots, fins i tot per aquells que creen estar per damunt d’ella», va concloure Garcia.