Des de Compromís reproben l’actitud de l’alcaldessa que “lluny de condemnar les agressions feixistes les qualifica com a una baralla llevant-li qualsevol connotació d’odi”

Garcia assegura que les Festes de la Magdalena sempre son un èxit per de participació per com s’involucra la gent de Castelló, però açò no pot amagar grans errors com el repartiment de cintetes o la venda de tickets del desfile de “gaitas”

Un dia després de conèixer que Compromís va demanar la compareixença del cap de la Policia Local de Castelló en relació als atacs feixistes a la plaça de l’Ereta, el partit valencianista ha reaccionat a través del seu portaveu a l’Ajuntament de Castelló a la valoració del govern pel que fa a les Festes de la Magdalena de 2024. Garcia ha criticat que Begoña Carrasco faça una valoració de les Festes i “no mencione que 30 feixistes van atacar amb pals de ferro a gent que gaudia d’un concert”. En aquest sentit, el portaveu ha afirmat que des del govern municipal està tractant de “blanquejar-se la motivació ideológica de les agressions quan clarament es un delicte d’odi”. 

Des de Compromís han assenyalat que les Festes de la Magdalena sempre son un èxit per de participació per com s’involucra la gent de Castelló, però açò no pot amagar grans errors com el repartiment de cintetes o la venda de tickets del desfile de “gaitas” i “molt menys l’agressió amb pals de ferro i bats de beisbol que va acabar amb desenes de ferits i una persona ingressada a la UCI”.

El portaveu ha insistit que “encara esperem que el Partit Popular, amb Begoña Carrasco al capdavant, condemnen els atacs”. “No poden dir que Castelló és una ciutat segura i al mateix temps en contra de que un grup de nazis ataquen És per això que creiem que cap grup polític que s’identifique com a tal hauria de poder permetre’s passar de perfil en aquest tema”, ha conclòs el Garcia.