Pau Sancho denúncia que després de nou mesos al capdavant de la regidoria de Cultura, María España ha sigut incapaç de trobar una solució als problemes que mantenen tancat el punt de lectura al districte Est.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha denunciat que el Centre de Lectura de Sensal continua tancat després de 9 mesos. Pau Sancho, regidor de Compromís, assenyala a Maria España, regidora de Cultura del Partit Popular, com a responsable de la inacció per part del govern municipal. D’acord amb l’edil valencianista, “en nou mesos que porta la senyora Maria Espanya al capdavant de la regidoria de Cultura, ha sigut incapaç de trobar una solució als problemes que mantenen tancat el punt de lectura de Sensal”.

El regidor de Compromís ha assegurat que el govern “no només no ha trobat una solució als problemes, sinó que tampoc ha pogut trobar un local alternatiu per continuar donant el servei al veïnat”. Sancho ha insistit que són coneixedors que les raons per les quals no es pot desenvolupar l’activitat a eixe local no són responsabilitat directa del govern i ha recordat que és una qüestió de filtracions que provenen de locals adjacents i que per raons judicials no es poden fer les reparacions corresponents. No obstant això, l’edil afirma: “El que si és responsabilitat directa de la regidoria de Cultura és buscar una alternativa de manera urgent perquè es puga recuperar un servei necessari per al barri”.

“Des de Compromís hem preguntat en reiterades ocasions per l’estat de la qüestió en les Comissions d’Estudi corresponents i hem pregat que es treballe per a donar una alternativa, però nou mesos després no veiem cap mena de solució, afirma Sancho. Nosaltres exigim la reobertura immediata del punt de lectura de Sensal, “en el lloc en està o en un altre espai, el que la regidora considere, però és urgent reobrir aquest punt, ha afegit.