El portaveu comarcal de Compromís a la Plana Alta-l’Alcalatén, Roger Mira, ha informat avui que seguint el calendari marcat per constituir la coalició a tots els àmbits, i després del procés comarcal conclòs durant el mes de gener, a partir del proper dilluns 18 i fins al dia 25, tindrà lloc a la comarca la constitució de les diverses agrupacions locals.
La primera d’ella tindrà lloc a Almassora, el dia 18, a les 19:30 a la Seu del BLOC ( Avinguda Constitució 4), seguida de la del dia 19 a les 22 hores a Torreblanca a la Biblioteca Municipal, i el dia 20 de febrer a les 10 hores a l’Alcora ( a la seu del Bloc, carrer la Bassa sense número).
El dijous 21 es constituiran les agrupacions de Costur, la d’Orpesa ( 20 hores al bar Olivo) i la de Benicàssim ( 21:30 a la nova seu de Compromís, carrer Santa Àgueda 10)´.
La ciutat de Castelló Castelló celebrarà la corresponent el divendres dia 22, a les 19:30 al Casino Antic, Cabanes el dissabte 23 a les 18:00 a les Escoles Velles, i finalitzarà Borriol, el dilluns dia 25 a les 21:00 al carrer Sanchis Guarner 47.
Mira ha avançat que en totes elles es preveu candidatures de consens, i ha mostrat el pas endavant que suposa la consolidació també a nivell municipal de les agrupacions de Compromís, que aglutinen a les afiliacions del BLOC, d’Iniciativa i de persones adherides directament a Compromís.
El principal objectiu que s’ha marcat la nova executiva comarcal és incrementar la presència i crear agrupacions en bona part de la resta de la comarca “el primer pas ha estat consolidar Compromís en aquells pobles on es té ja presència institucional, i eixa tasca la farem entre el dia 18 i el dia 25, a partir d’ahi, comença la faena de crear agrupacions en tots aquells municipis de la comarca on tenim simpatitzants i persones que s’estan apropant al projecte”.