La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha demanat si l’Ajuntament ha valorat la possibilitat d’ampliar el servei de Menjar a Casa a aquells xiquets i xiquetes amb necessitats alimentàries.

Ali Brancal, la portaveu adjunta de Compromís per Castelló al consistori de la capital, ha explicat avui que “en la comissió de serveis socials hem tractat el tema del tancament dels centres de menors de Castelló. La Conselleria ha procedit amb aquest tancament definitiu i ha reubicat els xiquets al Centre Verge del Lledó. Hem preguntat per quina atenció es presta des de serveis socials municipals als xiquets i xiquetes que estan en residències de menors a la ciutat”.
En aquest sentit, Ali Brancal ha demanat si “la regidoria de benestar social pensa atendre les necessitats de menjador dels xiquets i xiquetes en situació de necessitats per al mes de setembre, quan no hi ha beques. A més a més, hem demanat si l’Ajuntament té algun estudi sobre la quantitat de xiquets que es poden veure afectats”.
També sobre aquesta qüestió, la representant de Compromís per Castelló ha afegit que “el servei de Menjar a Casa, per atendre les necessitats de menjar de persones grans que no es poden alimentar correctament li costa a l’Ajuntament dos euros diaris per persona. Hem preguntat si l’equip de govern veu viable ampliar-lo per tal de garantir una alimentació adequada a xiquets amb necessitats alimentàries”.