Enric Nomdedéu ha comentat que des de Compromís es demanaran explicacions per aquests 300.000 € invertits en un partit de bàsquet mentre la Generalitat no pot fer front als pagaments a proveïdors o a subvencions ja concedides.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha manifestat que “una vegada més, el PP ha deixat clares quines són les seues prioritats, amb la inversió de 300.000€ en un partit de bàsquet de la selecció espanyola mentre a la mateixa ciutat on va tindre lloc el partit hi ha proveidors d’administracions públiques que no cobren i associacions que no reben les subvencions que els han estat concedides”.
El representant de Compromís ha recordat que “el no pagament d’aquestes subvencions ha generat nombrosos problemes socials, ja que en moltes ocasions es tracta de serveis d’atenció bàsica a determinats col·lectius que no es poden cobrir pels incompliments de la Generalitat”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “des de Compromís es demanaran explicacions d’aquesta despesa desproporcionada, així com també de per què la Generalitat assumeix un cost d’aquesta magnitud quan en altres ciutats, com Santiago o Múrcia, els Ajuntaments tan sols es fan càrrec de quantitats deu o vint vegades menors. De fet, ara sabem que en aquestes ciutats el preu ha oscil·lat entre els 12.000 i els 40.000 euros, en els quals s’inclouen els cànons de la Federació i les despeses de desplaçament, tot molt lluny dels 300.000€ que ha pagat el Consell”.
Finalment, el regidor ha apuntat que “no es pot demanar austeritat a la ciutadania mentre les administracions es gasten els diners que no tenen”.