El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre, Ignasi Garcia, ha recordat que el seu Grup ja va alertar de la necessitat de refer el conveni davant de l’incompliment dels terminis.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre ha declarat avui que “com ja vam alertar des de Compromís, calia modificar el conveni de l’Ajuntament amb la Generalitat per a la rehabilitació de l’antic edifici d’Hisenda, després que, passat més d’un any des de la seua signatura, no s’haguera invertit ni un euro ni començat cap obra”.
Ignasi Garcia ha explicat que “malgrat les acusacions que se’ns va fer a l’agost per part de l’equip de govern, quan vam denunciar aquesta situació, allò cert és que el conveni s’ha refet. El que, en canvi, no s’ha complit, són les declaracions del senyor Mulet de 19 de juny d’enguany, on afirmava que estaven negociant amb Conselleria per tal que es fera càrrec del cost total de 6 milions d’euros. Doncs no, el conveni es refà però segueix sent pel valor de 4 milions d’euros”.
Per al representant en el Consell de Districte Centre “haguera estat més fàcil dir, per part de l’equip de govern, que estaven refent el conveni que no acusar-nos de mentir. Potser açò es deu al fet que l’edifici d’hisenda porta buit des de 2006 i malgrat totes les notícies i anuncis encara no ha aplegat ni un euro per a la seua remodelació”.
Finalment, Ignasi Garcia també ha posat de relleu “el fet que en l’informe de viceintervenció municipal de data 5 de setembre s’alerte que en el conveni se supediten les quantitats corresponents a 2014 i 2015 a que la Generalitat dispose de crèdit suficient. És a dir, que tot està, encara, en l’aire, i que allò únic cert és que els anys passen i l’antic edifici d’Hisenda continua tancat i sense cap ús”.