El diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella, explicarà la LOMQE aquest divendres a les 20 hores, al Centre Municipal de Castelló.

El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat avui que “aquest divendres, Compromís organitza una xarrada col·loqui amb Josep Maria Pañella, diputat de Compromís a les Corts Valencianes, sobre la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat de l’Ensenyament”.
Vicent Marzà ha comentat que “durant la xarrada, que tindrà lloc al Centre Municipal de Cultura a partir de les 20 hores, les persones assistents podran preguntar sobre els principals aspectes de la Llei, i de quina manera afecta negativament a la qualitat de l’ensenyament públic”.
El portaveu local ha afegit que “des de Compromís estem treballant des de tots els àmbits per tal d’explicar quines són les conseqüències d’aquesta llei, i estem plantant cara en defensa d’un model d’ensenyament públic, en valencià i de qualitat. Aquesta xarrada és un pas més en la nostra tasca informativa, per tal que tota la ciutadania conega tots els aspectes de la Llei”.