La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha comentat qüestions relatives a despeses de recursos públics, ús del valencià i sobre l’edifici d’Hisenda.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Ali Brancal, ha explicat avui que “en la comissió d’Hisenda d’avui hem demanat pel cost de la celebració del XX aniversari de les Juntes de Districte, per tal de saber quants diners s’han invertit en qüestions com ara els dissenys, l’edició de fullets, les banderoles, l’acta a la Pèrgola i el dinar”.
Ali Brancal també ha comentat que “se’ns ha respost a la nostra pregunta en la qual demanàvem si s’ha realitzat algun tipus d’estudi relatiu a quant costaria el manteniment de l’edifici d’Hisenda una vegada realitzades les obres de rehabilitació projectades; la resposta ha estat que no s’ha calculat res, en una mostra més de la poc previsió amb la que treballa l’equip de govern municipal”.
Pel que fa a la promoció i l’ús del valencià, “hem tornat a insistir en el fet que la megafonia dels autobusos municipals continua estant exclusivament en castellà”.