El representant de Compromís en la Junta de Districte Nord ha explicat que nombroses tanques envaeixen espais públics, com ara voreres i calçades, i que Compromís exigirà que es revise la instal·lació de totes les tanques de la ciutat per garantir que compleixen l’ordenança.

El representant de Compromís per Castelló en la Junta de Districte Nord, Pepe Cueva, ha explicat avui que “en la Junta de Districte Nord que tindrà lloc dilluns, preguntarem per l’incompliment de l’ordenança que regula les tanques publicitàries. Hem observat reiterats incompliments en les instal·lacions de cartells i tanques publicitàries, i les ordenances estan per a ser complides”.
Pepe Cueva ha comentat que “contínuament apreciem que hi ha col·locació de publicitat en la via pública que no sembla comptar amb l’autorització corresponent. Cada vegada que hem preguntat, no se’ns facilita informació sobre si hi ha sancions o la regidoria de via pública té una actuació selectiva”.
El representant de Compromís ha comentat que “Hen el districte nord açò és especialment evident, per això insistirem en la Junta de dilluns. Hi ha tanques que incompleixen l’ordenança i preguntarem específicament perquè continuen en peu. Ens sembla greu si s’ha donat permís sabent que incomplien l’ordenança, però també és molt greu que no tinguen permís i continuen sense que hi haja expedient sancionador. Siga com siga, exigirem responsabilitats a l’equip de govern”.
Finalment, Pepe Cueva ha afegit que “demanarem la revisió de la instal·lació de totes les tanques publicitàries de la ciutat i demanarem el compliment escrupolós de l’ordenança”.