La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha explicat que l’equip de govern encara no ha decidit la ubicació de la Fira alternativa, i que això fa que perille la seua celebració.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Ali Brancal, ha demanat que “l’equip de govern del PP trobe una ubicació digna per a la Fira alternativa. La indefinició i els dubtes del PP estan fent perillar que aquest any hi haja una nova edició. A poques setmanes de les Festes de la Magdalena, l’equip de govern encara no ha decidit on s’ubicarà”.
Ali Brancal ha comentat que “aquesta Fira, la més antiga de tot el territori espanyol, té una llarga trajectòria de canvis d’ubicació. El seu gran èxit a través dels anys ha fet que supose una cita ineludible per a la gent de Castelló i de les comarques. Pensem que cal mantindre la Fira alternativa perquè suposa una proposta cultural i d’oci que no replega cap altre acte de les festes de la Magdalena. Però per això mateix, cal oferir unes instal·lacions adequades tant per als participants com per als visitants. Cal buscar un espai que puga complir amb les normes higièniques, sanitàries i de seguretat. I cal, sobretot, que la ubicació no cree problemes de convivència, que no cree cap molèstia si hi ha veïnat proper”.
La regidora de Compromís ha afegit que “ja que la Fira contribuirà pagant ocupació de via pública, l’Ajuntament ha d’oferir unes condicions especials per tal que a la Magdalena 2014 puga tornar a tindre l’èxit de cada any, així com garantir que res afectarà la convivència veïnal. Cal una ubicació susceptible d’oferir bons serveis, bons accessos i aparcament, i condicions de seguretat. No podem oblidar que moltes de les parades tenen generadors o bombones de butà que poden resultar un perill en zona urbana”.