El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha demanat que “de manera urgent, es convoque ja la comissió extraordinària pel pacte contra la corrupció i pel bon govern. Cal recordar que aquesta comissió es va crear a proposta de Compromís, per tal d’impulsar un conjunt de mesures que aprofundisquen en la transparència, la informació, el bon govern i el desenvolupament de la democràcia participativa”.
Enric Nomdedéu ha explicat que “dimecres, l’alcalde Bataller torna a declarar al TSJ. I des de Compromís entenem que, davant d’aquesta circumstància, no poden haver excuses per no convocar, ja, aquesta comissió. La institució i la ciutadania es mereixen actuacions clares i transparència”.
El portaveu de Compromís a l’Ajuntament ha afegit que “no sabem si després de la declaració de dimecres, l’alcalde Bataller puga veure com la imputació augmenta; siga com siga, calen explicacions a la ciutadania, i un lloc on s’han de donar és justament una comissió extraordinària creada amb aquesta finalitat”.