El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha recordat que les administracions actuants no tenen permís per fer passar el TRAM per Ribalta després de l’anul·lació judicial, i no descarta accions legals si el PP contínua actuant al marge de la llei.

La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha explicat avui que “malgrat el que van resoldre els tribunals, i malgrat que el permís per tal que el TRAM circule travessant el Parc de Ribalta està anul·lat, el PP continua entestat en actuar al marge de la llei”.
El regidor de Compromís ha comentat que “les obres en la plaça de la Farola han començat, en una mostra més del menyspreu del PP per la legalitat. Des de Compromís ja hem advertit en reiterades ocasions que prendrem les accions legals oportunes per tal de garantir que es compleix la sentència judicial. Hem defensat políticament que fer travessar el Ribalta pel TRAM és una barbaritat, i continuarem fent-ho legalment, contra tota la Junta de Govern si cal”.
Enric Nomdedéu ha afegit que “la intenció del PP de tallar el Ribalta en dos amb el pas del TRAM exemplifica la manera de funcionar del PP: primer, forçant des de la Conselleria una autorització que supeditava el pas del TRAM a una sèrie de millores que mai es van realitzar; després, menystenint l’oposició ciutadana al projecte i els informes patrimonials; i finalment, ignorant sentències fermes que impedeixen el projecte”.