Compromís demana agilitat en temes econòmics

La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha recordat que l’Ajuntament té fins el dia 30 de novembre per reclamar la devolució de les liquidacions negatives de deu a vint anys.

La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha explicat avui que “el govern central ha ampliat el termini per a la devolució de les liquidacions negatives de deu a vint anys, i les corporacions locals han de sol·licitar aquesta devolució abans del 30 de novembre”.

La representant de Compromís ha comentat que “d’aquesta ampliació de termini podran beneficiar-se, si així ho sol·liciten abans del 30 de novembre, les entitats locals a què es va ampliar el període de reintegrament a 120 o 108 mensualitats, que hagen presentat la liquidació dels pressupostos de 2013, que complisquen els objectius de deute i d’estabilitat per a aquest any i que tinguen previst complir igualment per 2014. A més, el seu període mitjà de pagament a proveïdors no ha de superar en més de trenta dies el termini màxim”.
Ali Brancal ha informat que “en la Comissió d’avui hem preguntat com afecta aquest fet als crèdits municipals, per l’impacte en la millora de la liquidesa i el major marge per planificar inversions i activitats. Cal treballar al màxim per tal de tenir estabilitat pressupostària sense descurar la prestació de serveis a la ciutadania”.

Arxivat en: Hisenda, pressupostos i inversions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *