Compromís demana regulació dels bars d’associacions

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló ha recordat que està pendent de resposta la pregunta feta a abril del 2013 respecte als bars d’associacions veïnals i de gent gran.

Ali Brancal, portaveu adjunta de Compromís per Castelló al consistori de la capital, ha recordat avui que “des d’abril de 2013 tenim pendent una resposta respecte als bars d’associacions veïnals i de gent gran. Ens sembla sospitós que en tot aquest temps no s’haja contestat. Ens consta que hi ha associacions radicades en locals pagats per l’ajuntament que compten amb serveis de bar i cafeteria en l’esmentat local. Hem fet diverses preguntes que el PP local no ha contestat. Volem saber quantes associacions disposen de bar i com es regula”.
La regidora de Compromís ha apuntat que “fa dos anys que esperem contestació sobre si hi ha cap contracte de cessió per a bar o si es demana llicència d’activitat. L’existència de bars sense llicència constitueix, a banda d’una gran irregularitat, una competència deslleal cap a bars, restaurants i cafeteries que sí que paguen els seues impostos i tenen tots els permisos en regla. Hi ha bars en centres de gent gran que ni tan sols compleixen les normatives de riscos laborals. Vam demanar també si hi havia inspeccions i tampoc s’ens ha contestat”.
Finalment, Ali Brancal ha afegit que “la falta de resposta del PP en preguntes d’aquest tipus fa sospitar de l’ocultació d’irregularitats. No entenem com el PP amaga les respostes si no té de què amagar-se”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Hisenda, pressupostos i inversions, Serveis públics i manteniment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *