La regidora de Compromís per Castelló i candidata a la llista municipal ha argumentat també que “creiem necessari donar-li suport i fomentar el comerç de barri, el comerç ecològic i el comerç just i solidari amb la creació de marques com la de ‘Quilòmetre 0’ o ‘Producte del terme de Castelló’”.

Ali Brancal, candidata número 2 a la llista municipal de Compromís per Castelló ha anunciat aquest matí que “nosaltres tenim la ferma decisió d’efectuar una política global de suport al comerç de la ciutat i per això potenciarem el centre urbà com a zona comercial. Entre altres coses, augmentarem les infraestructures urbanes que potencien el comerç, com ara la creació de guarderies on els pares puguen deixar als xiquets atesos mentre ells fan les seues compres, o construir lavabos públics”.

Ali Brancal es va reunir recentment, acompanyada de la també candidata municipal Verònica Ruiz, amb Centre Ciutat Castelló per presentar-los les propostes electorals de Compromís relacionades amb el comerç. Així,  també ha volgut destacar que “des de Compromís creiem necessari donar-li suport i fomentar el comerç local i de barri, el comerç ecològic i el comerç just i solidari respectuós amb els interessos dels productors. Tot açò, es podria fer amb l’ajuda de la creació de marques que milloren la promoció i distribució, com la de ‘Quilòmetre 0’ o ‘Producte del terme de Castelló’”.

Pel que respecta al tema de mercats, la candidata i regidora ha assenyalat que la intenció de Compromís per Castelló és la de “rescatar la gestió pública del Mercat del Dilluns, per a potenciar-lo, millorar la seua gestió i així poder aprofitar l’espai i el pàrquing subterrani en benefici de tots”.

A més, Compromís per Castelló també vol recuperar el Mercat Central com a “nucli comercial i de restauració del centre de la ciutat, per això ajustarem els horaris i millorarem les instal·lacions per tal de poder rebre molts més visitants dels que tenim actualment”, ha afirmat Ali Brancal.

Per últim, Brancal ha volgut destacar també una altra proposta electoral de Compromís per Castelló en matèria de mercats, com ara la de “facilitar l’organització de mercats de barri a diferents districtes de la ciutat, que podran ser temàtics o sectorials, amb productes nous o de segona mà i amb la participació dels comerços del barri que estiguen interessats”.