La candidata de Compromís per Castelló a les pròximes eleccions municipals, Verònica Ruiz, ha assenyalat que “volem que totes les empreses de més de 50 treballadors que presten serveis municipals apliquen plans d’igualtat”.

Verònica Ruiz, número 4 de Compromís per Castelló a les eleccions municipals ha volgut donar a conéixer hui les propostes electorals en matèria d’Igualtat de Compromís, que passen per “valorar positivament als barems d’adjudicació de contractacions amb l’Ajuntament el fet que les empreses que es presenten a concurs apliquen la Llei d’Igualtat. Premiarem d’aquesta manera a aquelles que complisquen aquest requisit”.

​A més, Ruiz ha destacat que “des de Compromís exigirem plans d’igualtat a totes les empreses de més de 50 treballadors que presten serveis municipals i també crearem un distintiu municipal per a reconéixer mitjans o empreses compromeses amb la igualtat”.

​La candidata de Compromís ha anunciat que “nosaltres potenciarem el treball interdepartamental entre aquelles àrees més implicades (serveis socials, habitatge, promoció econòmica i ocupació, immigració, Servei d’Igualtat d’Oportunitats, etc.) i promourem el treball en xarxa tant intern com extern amb totes les institucions, entitats i agents socials presents al territori i que treballen per a la integració, la convivència i la interculturalitat”.

​Una altra de les propostes de Compromís per Castelló en matèria d’Igualtat és la de “normalitzar formularis administratius i documents legals per tal que reconeguen la pluralitat de les formes de convivència familiar. Així inclourem la perspectiva LGTB (Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals) en la formació dels equips tècnics bàsics i d’atenció especialitzada”.