El candidat a l’alcaldia de Compromís per Castelló ha recordat que “el diumenge Castelló té l’oportunitat de decidir si seguim a una època fosca o obrim una nova era amb més drets, més oportunitats i més democràcia”.

Enric Nomdedéu, candidat a l’alcaldia de Compromís per Castelló ha manifestat aquest matí que “Compromís és la garantia de transformació social i de govern que necessita la ciutat de Castelló, una transformació que hem d’impulsar entre tots i totes. I som els que millor podem dura a terme eixe canvi per moltes raons: per la nostra lluita constant contra la corrupció, havent fet fora de la diputació als alcaldes de Vall d’Alba i Borriol; per la nostra experiència a l’Ajuntament, ja coneixem com funciona des de dins l’Administració, quines són les seues carències i també com millorar-les; nosaltres mateixa, a Compromís, ja hem realitzat eixe canvi amb la forma de fer política amb unes primàries obertes a tots i una forma absolutament participativa de fer el nostre programa”.

​Nomdedéu també ha volgut recordar a la ciutadania de Castelló que “aquest diumenge tenim l’oportunitat de decidir si deixem enrere una època de foscor i obscurantisme i encetem una de nova plena de drets per tothom, amb més oportunitats i molta més democràcia i transparència. Des de Compromís volem tornar l’Ajuntament a les mans de les persones”.

​“I per a això hem construït un grup dissenyat per a governar. Jo encapçale, sense cap dubte, el millor equip possible per a la ciutat de Castelló. Un grup humà incomparable, amb persones molt preparades i compromeses; un equip plural, transversal i triat per la gent. Un equip, en definitiva, que es mou per eixa ambició de canvi i a qui ens avala la sensatesa, el rigor i l’experiència que dóna credibilitat al nostre missatge”, ha afirmat Nomdedéu.

​L’alcaldable de Compromís per Castelló ha anunciat que “volem una ciutat amb més drets per a tothom i menys privilegis per a uns pocs. Volem fer una política social que no deixe exclòs ningú. Lluitarem per una educació, una sanitat i uns serveis socials públics que estiguen al servei de les persones, i un habitatge digne per a totes i tots. Farem de la nostra ciutat una ciutat amb drets”.

​Enric Nomdedéu ha volgut remarcar també que “Compromís per Castelló ens deixarem la pell per tindre una ciutat amb més transparència i menys opacitat on la ciutadania estiga informada i puga participar i ser protagonista de les decisions que ens afecten. No permetrem que hi haja cap opció per a la corrupció i les males pràctiques. Farem de la nostra ciutat una ciutat amb democràcia”.

​Per últim, el candidat i regidor de Compromís ha dit que “construirem una ciutat amb serveis per viure i oportunitats per a treballar, fomentant la creació d’ocupació i treball social. Farem que la vida de les persones siga més fàcil, amb més serveis propers a les necessitats de tots. Farem de la nostra ciutat una ciutat d’oportunitats”.