Enric Nomdedéu lamenta “l’actitud mantinguda pel PP en la taula de treball intentant bloquejar els acords als quals arribarem en la reunió anterior adoptats, per cert, en la seua presència”.  El vicealcalde responia a Juan José Pérez Macián, portaveu del PP.  “Francament, em sembla una manera deslleial de comportar-se per part del PP.  Una actitud que impedirà que qualsevol veí de la ciutat puga participar en el pròxim ple de febrer”.

Ja en la primera reunió es va acordar que “el grup estava obert a la participació d’experts i que qualsevol dels components dels partits polítics amb representació podia convidar a participar en el mateix als interessats.  Si fins ara cap grup polític ho ha fet, ha segut per decisió pròpia, per tant les declaracions són inacceptables”.

El vicealcalde recorda que “la mesura adoptada de manera transitòria permetria la participació en els plens d’associacions veïnals i qualsevol ciutadà particular a la finalització dels mateixos, mesura amb la qual les quatre federacions veïnals estan d’acord, perquè jo mateix les he consultat.  Per tant, les declaracions realitzades pel portaveu popular no són més que una maniobra del PP per a dilatar la solució i que no es puga engegar ja, en el ple de febrer”.

Fins que s’arribe a la modificació del Reglament Orgànic Municipal, que és administrativament llarga i complexa, “les federacions veïnals han donat per vàlida aquesta mesura transitòria, que suposa un avançament significatiu i que està més avançada que la de Terrassa, Borriana o la Corunya”.