El govern municipal recupera el servei de teleassistència que “suposa un servei d’atenció més integral per a les persones majors que la teleajuda que es presta en aquests moments, que permet atendre una emergència els 365 dies de l’any a més de fer un seguiment i control dels usuaris” segons el regidor de Benestar Social, José Luis López.  En aquests moments s’atén a uns mil usuaris dins del servei de teleajuda.

La mesura s’ha anunciat durant una moció presentada pel PP en la qual instava a instal·lar detectors de fum en habitatges de persones majors.  López ha argumentat el vot a favor del govern municipal “perquè ja estem treballant en la recuperació d’aquest servei de teleassistència que permet adoptar mesures addicionals en funció de les necessitats com la instal·lació de detectors de fum, de gas o fins i tot de fugides d’aigua.

“Aquest govern ha donat un gir a les polítiques municipals per a centrar-les en les persones” pel que “no anem a aprofitar majories per a imposar o desestimar mesures d’atenció ciutadana com aquesta” malgrat que “el PP va retirar el servei de teleassistència en contra de l’oposició”.

 DECLARACIONS INSTITUCIONALS

A més, el ple va aprovat diferents declaracions institucionals.  Una d’elles, impulsada per PSPV, Compromís i Castelló en Moviment mostra el seu suport al model pesquer de Castelló.  La sessió també ha aprovat una altra declaració institucional presentada per Castelló en Moviment de rebuig a la guerra i una altra de Ciudadanos a favor de la promoció de les festes de la Magdalena.