1]  Productes de proximitat en el Mercat de Sant Antoni  L’equip de govern vol potenciar el consum de productes de proximitat i autòctons.  En aquest sentit, ha organitzat una jornada de dinamització en el mercat amb un taller de desdejuni en família.  També s’ha programat una sèrie d’activitats dirigides a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys que es realitzaran en la plaça situada al costat del Mercat de Sant Antoni en horari d’11.30 a 13.00.

2]  Rolleria a la Magdalena  A partir de les 10.00 hores se celebra una nova edició de la Rolleria a la Magdalena, romeria en patins, que parteix des del Patronat d’Esports, amb esmorzar en la Magdalena i retorn al mateix Patronat.

3]  Trobada de Gegants i Cabuts de Dansants del Corpus que congregarà a 18 colles valencianes  La ciutat viurà una cita molt especial amb aquesta trobada que, a partir de les 10.00 hores, donarà la benvinguda en la Plaça Major a les colles participants i que després realitzarà la ‘Plantà’ del patrimoni festiu de tot el País Valencià.  A partir de les 12.00 hores tindrà lloc la cercavila que, partint de la Plaça Major, recorrerà els carrers Cavallers, Sant Luis, Enmig, Porta del Sol, Falcó, plaça de la Pau, Major, i acabarà de nou en la plaça Major on es realitzarà un ball de comiat.

4]  Concentració contra la corrupció a les 19 hores a la plaça Santa Clara  Patim les conseqüències del robatori i de l’espoliació sistemàtica del patrimoni públic per part d’uns arribistes des de les institucions.  Han furtat els diners que s’havien de destinar a millorar la vida de la ciutadania, a la cooperació internacional, l’educació, la sanitat, l’atenció a les persones dependents, l’ocupació o la lluita contra la violència de gènere.  Exigim justícia i tolerància zero.  La depuració de tots els casos de corrupció al País Valencià perquè els polítics que han robat tornen els diners, siguen inhabilitats i sancionats penalment.  Que s’investigue si el finançament il·legal del PP pot invalidar els resultats electorals.  Que les institucions valencianes es personen en els processos judicials, com acusació, per ser la veu de la ciutadania.

5]  I aquesta en diumenge!  Sentim els Parcs  Les regidories de Cultura, Sostenibilitat i Esports continuen la programació que arriba a tots els barris.  El parc Rafalafena tancarà el cicle de febrer amb Correlín, una carrera d’orientació pel parc organitzada pel Club d’Orientació Adcon de Castelló; una macro passejada d’animals organitzat per l’Associació Protectora d’Animals Manada Feliz i el concert d’Antics Astronautes, que posarà ritme funk-disc per a acomiadar la campanya Sentim els parcs fins al cap de Magdalena.