Compromís vol que Castelló no contracte a relacionades amb paradisos fiscals 

Compromís impulsa una campanya per respondre a la insolidaritat de les persones i/o empreses que no paguen els seus impostos utilitzant els paradisos fiscals.  Com indica Ignasi, “són comportaments que deliberadament perjudiquen les persones i empreses que sí que paguem els nostres impostos, i que sí que fem possible que les institucions funcionen i la ciutadania puga compartir serveis. Simplement, és una deslleialtat que s’ha de controlar”.

“No podem esmenar la feina que el ministre Montoro (PP) s’entesta en no fer.  Però sí que podem actuar en l’àmbit de la contractació pública municipal i de la Generalitat, visualitzant i penalitzant aquestes insolidaritats.”

El portaveu explica que “nostra intenció és que, d’entrada, eixa insolidaritat siga visible fins a fer-la insuportable a aquesta gent.  Igual que amb altres corrupcions que a molts semblaven normals, o que eren coses que feien tots i que Compromís va anar traient a la llum mostrant la seua dimensió i el mal que feien”.

Com recorda Ignasi Garcia, “òbviament, si tinguérem en Madrid un gobierno a la valenciana que fera la seua feina, potser no caldria prendre aquestes precaucions.  Però l’escàndol de los Papeles de Panamá només és una mostra, i no de les grans, de com el PP amnistia i crea forats legals per a què els més rics i les grans empreses paguen misèria, mentre l’empresa familiar i la gent que treballa està ofegada”.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *