L’Ajuntament està duent a terme treballs de neteja i condicionament de les tres platges (El Pinar, Serradal i Gurugú).  A més de la neteja de l’arena, el passeig i algunes sèquies, s’esta posant a punt tot el mobiliari urbà del litoral: dutxes, rentapeus, papereres i passarel·les, a més de les zones esportives i de jocs.  En els pròxims dies es procedirà a instal·lar les casetes i torretes del servei de socorrisme, així com els mòduls d’informació turística, Policia Local i Biblioteques de Platja.  I s’instal·laran cinc als serveis públics fixos i al voltant d’una dotzena de banys portàtils, ampliant el servei existent fins ara.

Les brigades estan realitzant una sèrie d’obres de millora per a augmentar la pressió en les dutxes i rentapeus, substituint les escomeses de cada dutxa, els polsadors i les carxofes, ia més de instal·lar tres dutxes noves.  Una altra millora és la instal·lació de baranes en les zones del passeig on existeix un cert desnivell per passar a la platja, millorant la seguretat.  I s’esta procedint a retirar nombrosos pals, tanques i cartells de senyalització que havien quedat obsolets i es trobaven en mal estat.

El govern local està treballant per tematitzar les platges per oferir ofertes diferenciades: la Platja del Serradal, amb un caràcter més natural i ecològic, com un espai més tranquil, sense activitats ni elements externs; la Platja del Gurugú més dedicada a acollir els quiosquets, les activitats esportives i d’oci ja que es troba en una zona sense habitatges; i finalment la Platja del Pinar dedicada a les famílies i pensada per a xiquetes i xiquets.