Ali Brancal va lliurar els títols als i les alumnes de l’Escola d’Igualtat.  Un curs que havia permés valorar tant els conceptes bàsics com diferents apartats cas de l’educació, igualtat i mercat laboral; el llenguatge no sexista, els usos del temps; violència de gèneres; problemàtica de salut específica de la dona; planificació de projectes amb enfocament de gènere…  L’Escola ha segut tot un èxit.

El govern local recolza les reivindicacions dels pacients de l’Esclerosi Múltiple

Les associacions de pacients reclamen més recerca, garantia d’accés als tractaments i compliment dels seus drets en matèria de discapacitat i ocupació.  El govern local es va sumar a la celebració del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple en la plaça Major amb l’eslògan “Uneix-te a la Recerca de l’Esclerosi Múltiple”.

L’acte consistí en la realització d’un cordó humà, la lectura d’un manifest i la solta de globus amb l’objectiu de cridar l’atenció sobre aquesta malaltia crònica del Sistema Nerviós Central que afecta a prop de 47.000 persones a Espanya, 600.000 a Europa, i 2.500.000 a tot el món.