Marta subratlla que “el PP, que va portar a CAM i Bancaixa al rescat, va impulsar una Llei que ha acabat amb la majoria de xicotetes caixes independents castellonenques.  Cal donar suport a estes xicotetes entitats perquè les pimes castellonenques accedesquen al crèdit i creen ocupació”.

Alfred Remolar destaca la labor activa de suport a l’economia local i la generació d’ocupació de les caixes com RuralNostra, entitats independents que han mantingut la sensatesa i el rigor enfront de les caixes que va copar el PP”.

La número u de la candidatura de A la Valenciana ha manifestat que “enfront d’un PP que va polititzar i va acabar desmantellant les caixes valencianes i va deixar a les nostres xicotetes empreses pràcticament sense capacitat de crèdit, portarem a Madrid la veu de estes xicotetes caixes locals que han vist dificultada la seva supervivència a causa de la Llei del PP”.  Sorlí ha fet estes manifestacions després de reunir-se, juntament amb l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, amb responsables de RuralNostra, una de les poques entitats financeres independents de les comarques de Castelló que a més, desenvolupa una important labor social en el municipi.

Segons Sorlí, “després dels ‘pufos’ de Bancaixa i la CAM, després d’obligar a la ciutadania a rescats milionaris d’unes caixes que van anar a la fallida després de copar el PP els seus càrrecs directius, el Govern va impulsar una Llei de Caixes que perjudica a les petites entitats financeres dels municipis, les úniques que precisament van mantenir majoritàriament en plena bombolla una gestió impecable i van seguir dedicant part dels seus fons a labors socials”.