La Regidoria d’Habitatge dirigida per Ali Brancal ha engegat un programa d’informació al consumidor davant problemes d’habitatge, sobreendeudament i hipoteques que es va iniciar dijous passat, 23 de juny, i que continuarà cada penúltim dijous de mes fins a maig de 2017.  Aquest programa naix del contracte subscrit entre el Consistori castellonenc i Adicae CV, Associació de Bancs, Caixes i Assegurances de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’un programa relatiu a l’orientació, assessorament i defensa dels drets dels ciutadans de Castelló en matèria d’habitatge, així com ajuda i assistència en la gestió de l’economia familiar.  El programa d’orientació inclou també temàtiques com les clàusules sòl, titulitzacions hipotecàries i altres causes d’oposició als procediments d’execució hipotecària.

El programa comptarà amb un tècnic especialitzat de l’associació Adicae que atendrà les visites i consultes de tots els ciutadans que estiguen interessats a obtenir informació de les temàtiques anteriorment esmentades.

L’horari d’atenció als interessats serà els penúltims dijous de cada mes de 16.00 a 19.00 hores en l’Oficina Municipal de l’Habitatge, en la quarta planta de l’edifici noble.