Prospeccions setmanals en el riu Sec per a controlar el ‘mosquit tigre’

L’Ajuntament ha iniciat la fumigació en el llit del riu Sec per a controlar la població de mosquit tigre després d’obtenir l’autorització per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX).  El tractament consisteix en prospeccions setmanals i, en funció dels resultats que s’obtenen i la necessitat del moment, s’aplica el tractament corresponent.

El sistema d’aplicació normalment consisteix en la pulverització amb productes larvicides en les zones d’aigua estancada, que és on es poden trobar els focus de mosquit tigre.  Aquests tractaments es repeteixen cada 15 dies aproximadament i, en aquest mes de juny, s’han realitzat tractaments en tres dies alternatius.  Segons expliquen des de l’empresa responsable del control de plagues, és difícil establir un calendari ja que els factors meteorològics determinen l’aplicació dels tractaments.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *