És imprescindible un acord d’administracions per acabar amb la sinistralitat de la CV13

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, ha afirmat que no pot passar ni un minut més sense que les administracions implicades busquen una solució a la CV13, que de nou va tornar a ser escenari d’un accident mortal. Segons Mulet “el pèssim disseny, responsabilitat de l’anterior govern autonòmic del PP, i el fet d’haver embotit en aquest vial més trànsit del previst i acceptable, la responsabilitat recau en el subdelegat del Govern central; que va obligar a desviar per aquest vial, que no està en condicions, a tots els camions que anteriorment discorrien per la N340 entre Torreblanca i Nules”.

Explica Mulet, que “en primera persona, puc explicar com de temerari és endinsar-se en aquest vial, on camions que corren per la CV10 es veuen en l’embut de la CV13 d’un sol carril, amb una pendent prolongada. També com camions que vénen per la N340 pel litoral, es veuen de sobte en una carretera estreta empinada, que produeix tota mena de col·lisions i xocs, massa d’ells mortals”.

Per al senador de Compromís “hi ha responsables d’això, aquells que van dissenyar aquest vial de connexió de l’autovia CV10 amb la N-340 (totes elles responsabilitat de l’administració central), que ja era un vial mal fet, que va néixer insuficient i perillosíssim tot de l’orografia. Només és autovia des del km. 0 al 3.5, fins a l’entrada de l’aeroport. Després, la resta dels 15.5 km són d’un sol carril per sentit. “El caos va arribar quan, tot i acumular ja un gran nombre d’accidents, van improvisar i van embotir en ell més trànsit, sense cap mesura de compensació, seguretat ni millora”-

Per aquest motiu, “necessitem una solució per aquest vial, ja que el Govern Central és en bona mesura responsable de la situació de la carretera i els seus accidents i, per tant, ha d’aportar també solucions. Per això a partir de la setmana que ve, quan al Senat es puguen ja tramitar iniciatives parlamentàries, registrarem una petició formal al respecte”.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *