L’Ajuntament de Castelló ha invertit 65.000 euros a les obres de repavimentació del carrer Sant Lluís i l’entorn de la plaça de les Aules que, estan a punt de finalitzar. Aquesta actuació atén una reivindicació veïnal amb la qual es millora la qualitat de vida de l’entorn, ja que s’ha substituït l’empedrat per un asfalt imprés que simula la llamborda però que redueix el soroll que provoca el tràfic rodat.

Aquest vial registra un pas diari mitjà de 5.000 vehicles segons les dades que disposa Mobilitat, i amb aquest reforma l’Ajuntament pretén resoldre els problemes dels veïns i veïnes de l’entorn i també dels milers de castellonencs que diàriament circulen per aquest carrer. Precisament aquesta intensitat de tràfic havia provocat la presència de sots i altres desperfectes sobretot en els punts de frenat pròxims a la plaça María Agustina. Les obres s’emmarquen dins del contracte municipal de conservació, reparació i millora d’infraestructures viàries i de clavegueram.

L’Ajuntament ha traslladat: “la repavimentació no solament reduirà el soroll que provoca el pas de vehicles, sinó que també millorarà l’eficiència i la durada, ja que l’asfalt utilitzat absorbeix millor l’impacte de la rodadura dels vehicles”.

Les obres finalitzen avui i el vial es reobrirà al tràfic pel qual l’autobús urbà de les línies 3 i 11 recuperaran el seu recorregut habitual.