Ignasi Garcia assumirà la portavocía del grup municipal de Compromís

Després que Enric Nomdedéu anunciara la seua retirada per ocupar el càrrec de secretari autonòmic d’Ocupació, el grup de Compromís continua treballant de la manera més eficaç. Des de Compromís hem pres la decisió que Ali Brancal, que s’encarrega de la regidoria d’Igualtat i Habitatge, relleve a Nomdedéu en la vicealcaldía de govern i que Verònica Ruiz, la nostra regidora de Cultura s’encarregue de la portavocía de l’equip de govern.

Així Ali Brancal passa a ocupar la vicealcaldia de l’Ajuntament i es converteix en primera tinent d’Alcaldia, a la vegada que manté les competències que ja gestionava: la regidoria d’Igualtat, de Participació i d’Habitatge, i la tinença d’alcaldia del districte Est.

Per la seua banda, la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, serà la nova portaveu del Govern Municipal, i secretària de la Junta de Govern.

El nou regidor Ignasi Garcia, serà l’encarregat de dirigir la regidoria de Transparència, Modernització i Normalització, que fins ara gestionava Enric Nomdedéu. Garcia també presidirà la Comissió de Suggeriments i Reclamacions i passa a ser el nou portaveu del grup Compromís.

Pel que fa a Enric Porcar, regidor d’Esports, Educació i Ermites, afegeix a les seues competències la regidoria d’Agermanaments i Relacions Institucionals.

El portaveu del grup, Ignasi Garcia, ha manifestat: “la marxa de Nomdedéu suposa un repte, no només per a ell, sinó per a tot el grup municipal. Estem convençuts que hem fet les coses de la millor manera i que tant Ali com Vero estaran a l’altura del càrrec que passen a desenvolupar”.

Aquesta nova organització es farà efectiva a partir del 16 de setembre.