La web de Pressupostos Participatius registra més de 60 propostes en solament una setmana

Brancal i Garcia han explicat que s’han registrat 211 usuaris i més de 1.100 visites en la nova plataforma decidim.castello.es

La nova web decidim.castello.es llançada per l’Ajuntament de Castelló per a arreplegar les propostes dels ciutadans i les ciutadanes als pressupostos participatius ha rebut en tan sols una setmana més de 60 propostes d’inversió per a la ciutat de Castelló. Així ho han explicat aquest matí la vicealcaldesa de Castelló i regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, i el regidor de Transparència i Modernització, Ignasi Garcia, en roda de premsa.
Un total de 211 usuaris s’han donat d’alta en la plataforma durant la seua primera setmana de vida i s’han registrat més d’1.100 visites de veïns i veïnes de Castelló, la qual cosa significa que “la gent està començant a entrar en la web i a registrar-se per a participar en el procés d’elecció dels pressupostos participatius, però sobretot, ja és una dada molt positiva que les propostes que s’han fet durant la primera setmana ja superen en nombre a les que es feien en anteriors edicions”, ha apuntat Garcia.
Per la seua banda, la vicealcaldesa, Ali Brancal, ha recordat que “aquesta nova forma d’arreplegar les propostes és més oberta a la ciutadania, però permetent, com sempre, que les associacions veïnals puguen fer les seues propostes com a col·lectiu associant una proposta a tota l’associació”.
A més, Brancal ha destacat que aquesta nova web permet que “puguem conèixer la visió de les associacions sectorials i específiques, que fins ara no ens arribava”, com podrien ser propostes més culturals, esportives o necessitats de col·lectius amb problemes de mobilitat, per exemple.
Aquesta nova manera d’arreplegar propostes per als pressupostos participatius permet que siga “la ciutadania la que ens diga en què invertir els diners de tots els castellonencs, perquè són les persones les que realment importen” en el procés de presa de decisions d’un govern.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *