Castelló finalitza la segona fase de pagaments de Xarxa Llibres

L’Ajuntament de Castelló ha finalitzat recentment la segona fase dels pagaments del programa Xarxa Llibres, després de solucionar les disfuncions que s’havien generat amb un institut de la ciutat de Castelló.

Així ho ha explicat el regidor d’Educació, Enric Porcar, “respecte a Xarxa Llibres l’única cosa que quedava pendent era resoldre les sol·licituds del centre IES Bovalar, que havia estat considerat per Conselleria com a CAES i que, per aquesta raó i per les seues particulars característiques havia donat una sèrie de problemes en la tramitació des de Conselleria”.

No obstant això, “finalment, s’ha pogut resoldre a partir de la nostra proposta de resolució realitzada des de l’Ajuntament de Castelló per a esmenar els problemes existents i així procedir a realitzar el pagament dels vora 40.000 € que els pares dels alumnes de l’IES Bovalar ja tenen, per fi, ingressats als seus comptes bancaris”, ha explicat Porcar.

Tot i així, com és possible que encara puguen existir “algunes errades o algunes coses inesperades, tenim encara reservat un temps per si apareixen algunes famílies que no han rebut el pagament i poder solucionar-ho amb lleugeresa”, ha manifestat l’edil d’Educació.

Enric Porcar s’ha mostrat “molt satisfet per tancar, per fi, Xarxa Llibres de manera definitiva a la ciutat de Castelló i crec que d’una manera molt satisfactòria”

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *