El Govern municipal rep al nou equip directiu del CD Castelló.

L’alcaldessa, Amparo Marco, la vicealcaldessa, Ali Brancal, el regidor d’Esports, Enric Porcar, i el regidor de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo, han mantingut una trobada amb els nous responsables gestors del Club Esportiu Castelló. Per part del club han assistit el president, Vicente Montesinos, el director general, Jordi Bruixola, el conseller Alfonso Hernández i el responsable de Comunicació, Pepe Mascarell. També els dos exjugadors albinegres Àngel Dealbert i Pablo Hernández.

Ambdues parts han decidit crear un grup de treball per a aprofundir en les relacions entre l’Ajuntament i el club. L’alcaldessa ha expressat el seu desig que el Castelló òbriga una nova etapa de sensatesa i rigor, tant en l’esportiu com en el societari i institucional. En aqueix sentit, ha insistit en la necessitat d’implantar una gestió racional, a través d’un pla de viabilitat que assumisca la situació real en la qual es troba el club i en el qual s’establisquen els mitjans i els recursos per a portar-ho avance.

Porcar ha incidit en la necessitat de la “màxima transparència” i “claredat” en la gestió del club i ha recalcat la intenció de l’Ajuntament de treballar de forma coordinada amb el club perquè el CD Castelló torne a ser un referent esportiu. En aqueix sentit, ha remarcat la voluntat de l’Ajuntament d’escoltar i comptar sempre amb l’opinió de l’afició.