Castelló celebra el 21 de juny el Dia de la Música amb actuacions de músics locals en el centre de la ciutat

Demà dimecres 21 de juny, el centre de Castelló s’omplirà de música. Durant tota la jornada els veïns i veïnes podran gaudir dels concerts organitzats per la Regidoria de Cultura amb motiu de la celebració del Dia de la Música.

Des de les 11.30 fins a les 21 hores, diferents formacions integrades per músics de la Banda Municipal, el Conservatori Professional de Música Mestre Tàrrega i el Conservatori Superior de Música Salvador Seguí oferiran una mostra del seu art a la ciutadania.

S’han escollit cinc espais a l’aire lliure que acolliran aquestes actuacions: Plaça Tetuán, carrer Enmig (Quatre Cantons), Plaça de l’Herba, Plaça Peixateria i Plaça Hort dels Corders. Les actuacions es dividiran en sessions de matí i de vesprada. Així, a la Plaça Tetuán actuarà la secció de percussió de la Banda Municipal; al carrer Enmig, el quintet de vent de la mateixa formació; a la Plaça de l’Herba la música anirà a càrrec del quintet de clarinets; a la Plaça Peixateria serà el torn del quartet de saxos; i a Hort dels Corders, el grup de metall. Aquests cinc recitals començaran a les 11.30 hores.

A les 12.30 hores serà el torn dels estudiants del Conservatori Superior. Al carrer Enmig actuarà el grup de bombardins; el grup de metall, a la Plaça Peixateria; el grup de trombons, a la Plaça de l’Herba; i Percussió Ensemble, en la Plaça Hort dels Corders.

Finalment, a la vesprada agafaran el relleu els alumnes del Conservatori Professional, els concerts dels quals s’iniciaran cada mitja hora i tots en Hort dels Corders. A les 18 hores obrirà el foc l’Aula de Cambra, a les 18.30 continuarà l’Aula de Percussió dirigida per Samuel Parejo, a les 19 els alumnes de l’Aula d’Improvisació i Jazz, a càrrec de Guillermo Wulff. Per acabar la jornada amb la Brass Band, amb més de vint intèrprets damunt l’escenari, sota la direcció de Juan Serra, a les 20.00 hores.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *