Demà dimecres 21 de juny, el centre de Castelló s’omplirà de música. Durant tota la jornada els veïns i veïnes podran gaudir dels concerts organitzats per la Regidoria de Cultura amb motiu de la celebració del Dia de la Música.

Des de les 11.30 fins a les 21 hores, diferents formacions integrades per músics de la Banda Municipal, el Conservatori Professional de Música Mestre Tàrrega i el Conservatori Superior de Música Salvador Seguí oferiran una mostra del seu art a la ciutadania.

S’han escollit cinc espais a l’aire lliure que acolliran aquestes actuacions: Plaça Tetuán, carrer Enmig (Quatre Cantons), Plaça de l’Herba, Plaça Peixateria i Plaça Hort dels Corders. Les actuacions es dividiran en sessions de matí i de vesprada. Així, a la Plaça Tetuán actuarà la secció de percussió de la Banda Municipal; al carrer Enmig, el quintet de vent de la mateixa formació; a la Plaça de l’Herba la música anirà a càrrec del quintet de clarinets; a la Plaça Peixateria serà el torn del quartet de saxos; i a Hort dels Corders, el grup de metall. Aquests cinc recitals començaran a les 11.30 hores.

A les 12.30 hores serà el torn dels estudiants del Conservatori Superior. Al carrer Enmig actuarà el grup de bombardins; el grup de metall, a la Plaça Peixateria; el grup de trombons, a la Plaça de l’Herba; i Percussió Ensemble, en la Plaça Hort dels Corders.

Finalment, a la vesprada agafaran el relleu els alumnes del Conservatori Professional, els concerts dels quals s’iniciaran cada mitja hora i tots en Hort dels Corders. A les 18 hores obrirà el foc l’Aula de Cambra, a les 18.30 continuarà l’Aula de Percussió dirigida per Samuel Parejo, a les 19 els alumnes de l’Aula d’Improvisació i Jazz, a càrrec de Guillermo Wulff. Per acabar la jornada amb la Brass Band, amb més de vint intèrprets damunt l’escenari, sota la direcció de Juan Serra, a les 20.00 hores.