Garcia presenta l’aplicació de Benestar Social en el Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics

El regidor de Modernització ha destacat que la ferramenta “facilita la col·laboració i la comunicació i permet una atenció més eficient, ràpida i humana”.

El regidor de Transparència i Modernització, Ignasi Garcia, ha participat en el Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS). Així, durant aquest matí, el representant municipal ha presentat en el congrés l’aplicació de Benestar Social que ha realitzat l’Ajuntament de Castelló en col·laboració amb l’empresa Ayelen Solutions. Segons Garcia, es tracta d’una aplicació que “representa un canvi en la forma de treballar, ja que, per primera vegada facilitarem a través de les TICs la col·laboració i la comunicació entre els diferents negociats de Benestar Social. L’aplicació permetrà traure informació de manera automàtica per a tindre un control exhaustiu de les nostres polítiques i facilitarà el treball als nostres funcionaris”.

El titular de Modernització també ha destacat que la nova aplicació “busca que la ciutadania puga rebre una assistència i una atenció més eficient, més ràpida i més humana gràcies als fluxos d’informació i la nova manera de col·laborar que ara tindran els diferents negociats”.

Per últim, Garcia ha destacat que l’aplicació s’ha estat desenvolupant comptant amb la Regidoria de Benestar Social des de la base i que “en pocs dies hem vist la seua utilitat i per això hem volgut compartir aquesta experiència amb altres administracions”.

 

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *