Els interessats hauran d’inscriure’s en l’Oficina del Major del 27 d abril a l’11 de maig.

L’Ajuntament de Castelló tornarà a traure a sorteig les 48 parcel·les que conformen l’hort urbà Perot de Granyana després d’haver conclòs els quatre anys de concessió, segons està previst que s’aprove aquest divendres en Junta de Govern.

Per a optar a qualsevol de les 48 parcel·les, els interessats hauran de passar per l’Oficina del Major de l’Ajuntament de Castelló des del 27 d’abril a l’11 de maig, en horari d’atenció al públic, on es lliuraran les paperetes corresponents. Posteriorment, el 15 de maig, es realitzarà el primer sorteig en el Centre Municipal de Cultura, a les 12:30 hores. Ací eixiran les persones agraciades amb una parcel·la.

El 24 de maig, a les 12:30 hores, també en el Centre Municipal de Cultura, tindrà lloc el segon sorteig, on se sortejaran les parcel·les. Si han eixit usuaris que disposen de parcel·la en l’actualitat, podran quedar-se amb la qual tenen o canviar-la per una altra si així ho requereixen.