Castelló habilita un pàrquing gratuït amb 110 places en els antics tallers del port al Grau

L’Ajuntament de Castelló ha habilitat un pàrquing gratuït en el solar dels antics tallers del port, en el camí Serradal. Aquesta intervenció ha permès habilitar 110 places d’aparcament i així pal·liar el dèficit de pàrquings que es generaran amb les obres de la futura zona verda de la plaça Josefina López.

L’adequació com a pàrquing provisional d’aquesta parcel·la, d’uns 3.000 metres quadrats de superfície, s’ha executat com a actuació prèvia a l’adequació de la futura zona verda de la plaça Josefina López.

La urbanització de la plaça Josefina López permetrà eliminar un buit urbà en el Grau al mateix temps que es dota d’un nou espai públic de qualitat al Districte Marítim. Després del procés de participació pública Grau Xarxa Oberta en el qual la ciutadania va poder plasmar les seues preferències sobre usos i disseny d’aquesta futura zona verda, la Regidoria d’Urbanisme ha treballat en la redacció del projecte i a resoldre la complexa tramitació del PAI en el qual es troba integrada la plaça Josefina López després de la paralització de les obres d’urbanització per la crisi econòmica.

Amb l’objectiu d’accelerar l’execució d’aquest projecte emblemàtic per al Grau, Urbanisme ha assumit la gestió directa del programa d’actuació integrada de les denominades UE-15 i 81 UE-R. Ara s’obri un termini d’exposició pública del programa i del projecte d’urbanització i, en paral·lel, s’està treballant per a poder avançar la licitació de la plaça i que les obres comencen al més prompte possible.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *