Compromís per Castelló rebutja i condemna els atacs feixistes patits a les seus de Compromís i PSPV

El portaveu municipal, Ignasi Garcia, ha mostrat la seua preocupació pel discurs que hi ha darrere d’aquests atacs, ja que “és el mateix que està usant el Partit Popular”.

Des de la Coalició Compromís per Castelló mostrem el nostre absolut rebuig a l’atac feixista que ha patit aquest cap de setmana la nostra seu a Castelló. Així, el portaveu de la formació, Ignasi Garcia, ha denunciat “els actes vandàlics que han patit els últims dies les nostres seus al llarg de tot el país” i s’ha mostrat profundament preocupat per la ideologia que hi ha darrere d’aquests actes, ja que es tracta d’una “reacció ultra en una nova onada que recorre tota Espanya i que organitzacions com Hazte Oír, que dóna total suport a la nova direcció del Partit Popular, la glorifiquen i diuen que no s’ha de remoure el passat quan en realitat el que volen és seguir exaltant una dictadura feixista”.

Garcia ha volgut recordar que “aquesta dictadura va generar dos milions d’exiliats que van haver de fugir d’Espanya només per pensar diferent, va deixar centenars de milers de morts i va prohibir l’ús de la nostra llengua”. Per al portaveu municipal, el fet que “determinades organitzacions intenten blanquejar el feixisme i el tracten amb aquesta lleugeresa, dóna ales a aquests comportaments radicals i ultres”.

“El que ens preocupa realment és que el Partit Popular està fent el mateix discurs que estan fent aquests radicals que no són demòcrates i que la gent que creiem en la democràcia i en el diàleg hem de condemnar i rebutjar”, ha matisat Garcia.

Des de Compromís per Castelló recordem també que la passada setmana, tant la seu del PSPV-PSOE a Castelló com la seu de Compromís a València, van patir sengles atacs feixistes que des de la nostra formació volem condemnar i rebutjar amb absoluta contundència. Per això, esperem que tant el Partit Popular com Ciudadanos siguen capaços de condemnar aquests atacs.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *