El candidat a l’Alcaldia de Castelló per Compromís asumeix el repte que a Castelló “la gent tinga l’oportunitat de treballar i desenvolupar-se personalment”

El candidat a l’Alcaldia i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha assenyalat que “Compromís hem presentat una llista municipal formada per 18 hòmens i 18 dones. Hòmens i dones valentes, compromeses, però sobretot és gent que té molt clar que hem de construir una ciutat de drets i oportunitats”.

A més, Garcia ha afegit que “hem de garantir els drets que hem recuperat i que el Partit Popular ens havia llevat. Hem de seguir creixent en aquests drets, com la baixada de les taxes universitàries, garantir el menjador, reduir les cues quan vas al metge, o tramitar més ràpidament la dependència”.

“Al mateix temps hem de crear una ciutat d’oportunitats, on la gent puga treballar i desenvolupar-se personalment, fer esport, gaudir de la cultura i, també, que tinga l’oportunitat de viure en un món que no estiga contaminat i que siga respectuós amb el seu medi ambient”, ha explicat el candidat.

“Tot això és el que aquestes 36 persones volem portar a terme,” ha assegurat Ignasi Garcia, “és gent molt diversa que ve amb l’aval de l’experiència i de la gestió, però també la força de la joventut, professionals de diferents àmbits, i que estem convençuts que anem a fer les coses com li agrada fer a Compromís, que és amb la proximitat i amb el contacte directe”, ha remarcat Garcia.

Així, “hem d’aconseguir que les xicotetes coses que a poc a poc hem anat fent acaben sent una revolució en el nostre món, i involucrar-nos en tot el que fem per a continuar desenvolupant les polítiques que estan transformant Castelló i que el continuaran transformant 4 anys més amb la confiança que ens donarà la ciutadania” ha conclòs el candidat a l’alcaldia i el portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.