Diversos clubs i federacions utilitzen les instal·lacions municipals per a entrenar

El mes de maig serà especialment intens en termes d’atletisme a la ciutat de Castelló. La capital de la Plana és el lloc escollit per diversos clubs i federacions per a realitzar els seus entrenaments a llarg d’aquesta setmana en la que a moltes comunitats autònomes és festiu. Un entrenament també per a la ciutat, que en menys d’un mes rep dos importants esdeveniments: Els Campionats d’Espanya Universitaris i l’Europeu de Clubs.

“Les instal·lacions de Gaetà Huguet tenen unes condicions òptimes per a la pràctica de l’atletisme, el que juntament amb el clima i el caràcter acollidor dels i les castellonenques forma un conjunt molt atractiu per a clubs i federacions d’arreu”, opina el regidor d’Esports, Enric Porcar.

En total, 245 atletes i 76 entrenadors fan ús aquests dies de les instal·lacions de Gaetà Huguet. Així, la setmana passada el club suec Hasselby SK va canviar la seua freda seu habitual a les afores d’Estocolm per les temperatures mediterrànies de Castelló. A nivell estatal, també hem rebut aquesta setmana a la Federació Espanyola Absoluta de Longitud i Triple Salt i a la Federació Espanyola de Perxa i Salts. Tenim també un bona representació del nord, amb l’estància de la Federació Basca d’Atletisme i la Federació Atlètica Guipuscoana. A nivell autonòmic, la Selecció de Cadets, Alevins i Juniors de la Comunitat Valenciana i el programa de tecnificació Fer Futur també han escollit Castelló com a seu d’entrenaments.

Les pistes de Gaetà Huguet rebran durant el pròxim mes dos grans esdeveniments. El primer tindrà lloc el cap de setmana de 4 al 5 de maig, quan universitaris de tot el país competiran als Campionats d’Espanya Universitaris d’Atletisme. I a finals de mes Castelló serà la seu del Campionat Europeu de Clubs, on el Club Atletisme Playas de Castelló espera mantenir el seu bon paper a nivell continental.