La fira ha obert hui les seues portes i romandrà fins al 5 de maig a la Plaça Santa Clara

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat la 35a edició de la Fira del Llibre que obri hui les seues portes a partir de les 19 hores a la plaça Santa Clara, i romandrà fins al dia 5 de maig. Aquest any, l’exposició comptarà amb més de 100.000 exemplars en venda del Gremi de Llibreters de Castelló i comarques.

Durant els dies d’obertura, hi ha programades 25 presentacions de llibres, 27 tallers, recitals, espectacles, animació lectora, conferències i més de 70 autores i autors firmaran exemplars dels seus llibres. Aquest any, la fira compta amb la col·laboració especial de la Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Generalitat Valenciana que ha participat en l’elaboració d’un programa d’activitats d’animació lectora per al públic infantil i familiar.

Quasi 50 entitats, entre editorials, institucions, llibreries, i autors i autores han col·laborat proposant activitats que es desenvoluparan durant el transcurs de la fira. Des d’aquesta mateixa vesprada comencen les primeres activitats programades.

En la web de la fira www.firallibrecastello.es es pot trobar tota la informació actualitzada del programa, activitats, signatures i les notícies relacionades amb l’esdeveniment.