Ignasi Garcia anuncia un Pla Integral de reformes i manteniment dels consultoris que depenen de l’Ajuntament

Compromís continuarà posant a les persones al centre de les seues polítiques durant la pròxima legislatura com ha estat fent durant aquests quatre anys al govern de la ciutat de Castelló i al de la Generalitat. Per a continuar amb aquesta tasca, ampliarà el sistema d’ajuda a domicili per a superar els dèficits existents i per a acabar amb la concepció què ha de ser la família (i, sobretot, la dona) la responsable de les cures.

A més, l’alcaldable de Compromís per Castelló assegura que “el nostre objectiu és que cada persona o cada família que necessite fer ús dels serveis d’inclusió social de l’Ajuntament siga atesa amb tota la rapidesa i dignitat que mereix la nostra ciutadania, per això assignarem una persona de referència que siga la interlocutora principal i vetlle per la coherència i la coordinació de tots els sistemes de protecció social durant el procés d’atenció”.

Ignasi Garcia, candidat a l’alcaldia de Castelló, ha destacat que “una de les àrees en les quals Compromís aposta per una major inversió és la salut, i per això, durà a terme un Pla Integral de reformes i manteniment dels consultoris de salut que depenen de l’Ajuntament”. La seua intenció és millorar les instal·lacions, tal com ha fet a la Regidoria d’Educació durant aquesta legislatura, responent a totes les peticions de les direccions dels centres.

Les inversions en sanitat “són una prioritat” per a Compromís que proposa, a més, “donar cobertura al Centre de Dia de l’Associació de Malalts Mentals AFDEM, crear a Tetuan un centre de Suport de Malalts de Parkinson i dur a terme la segona fase del centre d’Alzheimer, així com facilitar els tràmits perquè la Conselleria puga construir la nova residència per a gent gran al carrer Onda”, segons ha confirmat Garcia. “Són moltes propostes per millorar la sanitat però estem convençuts què aconseguirem dur-les a terme perquè la gent de Castelló s’ho mereix”, ha insistit.

Aquestes propostes se sumaran a la promoció de la col·laboració entre els serveis d’atenció primària, salut pública, associacions, fundacions i Universitat en la realització de programes per a la salut per a facilitar un sistema sanitari públic i de qualitat. Així, Compromís insisteix en la idea de l’actuació coordinada amb els serveis de Salut de la Generalitat en les seues línies d’actuació per aconseguir-ho i “no deixar ningú enrere”, ha finalitzat el candidat.