La ciutadania haurà d’acudir a les dependències municipals exclusivament amb cita prèvia

Els procediments d’Atenció Ciutadana es veuran modificats en les pròximes setmanes a mesura que es recupere l’atenció presencial a l’Ajuntament de Castelló, prevista per a la fase 2 de la desescalada. A fi de protegir a la població de major risc, el consistori estudia la creació d’un horari d’atenció preferent per a les persones majors de 60 anys.

Tant els ciutadans i ciutadanes d’aquesta franja d’edat com tots aquells que acudisquen a realitzar tràmits presencials hauran de fer-ho amb cita prèvia. Aquest procediment serà necessari per a accedir a les oficines del registre i a les tinences d’alcaldia, encara que l’equip de govern valora si és possible la seua implantació en altres departaments que realitzen atenció al públic, com urbanisme o consum.

«En aquests moments, és fonamental garantir la seguretat als col·lectius de risc, com les persones majors, i també l’efectivitat i la rapidesa en els tràmits», ha assegurat l’edil Atenció Ciutadana, Ignasi Garcia. En aquest sentit, el regidor també ha informat que «per a guanyar agilitat, evitar aglomeracions i reduir els riscos, tant per al públic com per al personal municipal, el consistori manté la sol·licitud de cita prèvia mitjançant el telèfon 010 i la web municipal».