La coalició comparteix amb el sindicat la reivindicació d’un nou Hospital General Universitari de Castelló

Ignasi Garcia, portaveu de Compromís per Castelló i candidat a l’alcaldia i els regidors, Verònica Ruiz i Francesc Mezquita s’han reunit amb representants d’Intersindical Salut per continuar compartint propostes i escoltant les reivindicacions de les treballadores i treballadors del sector sanitari.

Els representants de Compromís i els de Intersindical han compartit reivindicacions com la construcció d’un nou Hospital General Universitari per garantir les habitacions individuals i l’obertura d’un punt d’Atenció Continuada al Raval Universitari “La reivindicació d’un nou l’Hospital General és una exigència de justícia per a Castelló i les comarques, ja que és un hospital de referència”, ha remarcat Garcia. A més, “amb l’obertura d’espais com les urgències del Raval Universitari, podem reduir hores d’espera a l’hospital, i millorar l’atenció dels usuaris”.

La principal petició del sindicat ha sigut la de dotar de més recursos humans als centres de Castelló, ciutat i província; que es traduiria en una millora en les condicions laborals dels treballadors i treballadores i en una millor atenció sanitària. “Els treballadors i treballadores de l’àmbit sanitari es mereixen unes millors condicions per conciliar la seua feina essencial amb la vida. Els ho devem”, defensa Garcia.

Però, també, han defensat crear xarxa d’espai sanitaris i aprofitar les infraestructures existents com l’Hospital de la Magdalena, que ja aplica el model d’habitacions d’ús individual. Perquè d’aquesta forma es dona solució a la saturació de les urgències.