Garcia: “És gràcies a Compromís que les ITV de Castelló, Vila-real i Vinaròs seran ara un 20% més barates després d’anys sent les més cares de tot l’Estat i un xiringuito del PP”

El grup Compromís per Castelló celebra que la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) torne a ser pública després de 25 anys privatitzada a mans del PP, en un procés ara judicialitzat per mossegades milionàries. Les instal·lacions de Vinaròs, Vila-real i Castelló passen ara a formar part de la nova Societat Valenciana d’ITV, amb una tarifa un 20% més barata i amb un servei públic i de qualitat.

El portaveu de la coalició, Ignasi Garcia, ha explicat que “les ITV va ser el primer servei públic privatitzat pels governs del Partit Popular en la Comunitat, en 1998, amb mossegades milionàries darrere per a dirigents del PP que han acabat en paradisos fiscals, i ara, 25 anys després, encara estan rendint comptes amb la justícia». «El procés de privatització de les ITV, l’augment de les seues tarifes i la posterior venta amb plusvàlues exagerades podrien haver estat l’origen de les comissions milionàries que, segons la recerca judicial, va cobrar l’expresident del PP Eduardo Zaplana per a qui demanen tants anys com ha estat privatitzada la ITV», ha assenyalat Garcia, que ha destacat que «amb Compromís, la setmana passada ja es va allilberar la ITV de Vinaròs i aquesta setmana fem pública les de Castelló i Vila-real, oferint un millor servei per menys diners després de ser durant anys la ITV més cara de tot l’Estat».