La coalició ha visitat el veïnat de Racó de la Torreta amb la campanya ‘Castelló, PAM a PAM’ 

Compromís continua reunint-se amb el veïnat i teixit associatiu de Castelló, dintre de la campanya ‘Castelló, PAM a PAM’, amb una trobada veïnal en la urbanització de muntanya Racó de la Torreta, al districte Nord. En aquesta, ha participat Ignasi Garcia, portaveu de Compromís per Castelló i candidat a l’alcaldia, juntament amb el regidor de Participació Ciutadana i candidat, Francesc Mezquita, i la candidata, Núria Solsona.

La prioritat marcada a la trobada veïnal ha sigut la millora dels accessos a la urbanització i de la connexió amb el centre urbà de Castelló, amb una aposta decidida per la mobilitat sostenible i segura amb accessos ciclopeatonals. Garcia ha explicat que, a Compromís “tenim una aposta clara per una mobilitat sostenible, fomentant moure’s a peu per la ciutat o l’ús de la bicicleta i el transport públic”. En aquest sentit, el candidat a l’alcaldia, defensa: “Si volem una mobilitat sostenible real, cal una connexió segura entre els barris perifèrics i el centre de la ciutat. Per això, apostem per la creació d’una passarel·la ciclopeatonal que els connecte”

A més a més, els representants de la coalició valencianista, han pres nota d’altres demandes veïnals com la importància de la neteja per a prevenir els incendis, la necessitat de millores en els camins amb l’asfaltatge d’aquests, o la instal·lació de ressalts per a reduir les velocitats i millorar la seguretat dels veïns i veïnes.